1 min læsningKompany bakker sin landsmand op: Der er stadig magi i ham

Vincent Kompany, der selv har lagt støvlerne på hylden og er påbegyndt sin nye karriere som manager, bakker nu op om sin tidligere holdkammerat Eden Hazard.

1 min læsning
Vincent Kompany bakker Eden Hazard op
Foto: Ritzau Scanpix/Reuters/Craig Brough

Eden Hazard har i denne sæson oftest gjort opmærksom på sig selv, med alle de kampe han ikke har spillet.

Den belgiske superstjerne, der er en af de bedst betalte fodboldspillere i verden, har kun spillet fem kampe for Real Madrid i denne sæsons LaLiga, hvilket samlet set har givet 133 minutter i den bedste spanske række.

Alligevel er der opbakning til Hazard, der sammen med Real Madrid skal forsøge at slå Chelsea ud af Champions League-kvartfinalens returopgør på Stamford Bridge tirsdag aften.

Vincent Kompany, der nu er manager i Burnley FC, men som spillede på det belgiske landshold med Eden Hazard, lovpriser sin gamle holdkammerat.

– Han kan stadig score i Champions League-finalen, og han kan vinde en titel. Der er stadig magi i ham – i personen. Og man må håbe på det bedste, så han får den afslutning på karrieren, han fortjener, har Kompany udtalt i et interview med den belgiske radiokanal RTBF.

Selvom Eden Hazard, der har siddet ubenyttet på Real-bænken 27 gange i denne sæsons kampe, er røget ud i kulden, er det alt for tidligt at snakke om et karrierestop for Hazard, siger Kompany.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Eden havde skader, og det er det, der har ændret sig. Man skal respektere, at man ikke kontrollerer skader. Han har håndteret skader og eftervirkningerne, og det er altid svært at komme tilbage, lyder det fra Kompany.

Real Madrid fører samlet set 2-0 før returopgøret mod Chelsea FC på Stamford Bridge, hvor Hazard selv havde en gloværdig periode fra 2012 til 2019.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer