2 min læsningAncelotti om Chelsea-ejers besøg i omklædningsrummet: Det er en god ide

Real Madrids manager, Carlo Ancelotti, vender tilbage til Stamford Bridge tirsdag aften. Han har tidligere stået i spidsen for kriseramte Chelsea, og nu bakker han klubejer Boehly op før opgøret.

2 min læsning
Todd Boehly besøgte angiveligt Chelseas omklædningsrum i weekenden, og det bakker Carlo Ancelotti op om
Foto: Ritzau Scanpix/Reuters/John Sibley

Det er før set, at klubejere kommer ned til spillerne i omklædningsrummet og ytrer sig på den ene eller anden måde.

Således fik også spillerne i kriseramte Chelsea besøg af klubejer, Todd Boehly, da de i weekenden tabte med 2-1 mod Brighton.

Efter nederlaget troppede Boehly op i Chelseas omklædningsrum sammen med medejerne Behdad Eghbali og Hansjörg Wyss, hvor især Boehly lod spillerne forstå, at deres seneste præstationer langt fra er godkendt.

Siden Frank Lampard i starten af april overtog ledelsen af holdet, er alle tre kampe endt med nederlag, og Chelsea har af 24 kampe i 2023 kun høstet fire sejre på tværs af alle turneringer.

Så bekymringerne vokser på ledelsesgangene, og det er ifølge Real Madrids cheftræner, Carl0 Ancelotti, helt okay at komme ned i det helligste af det helligste – spillernes omklædningsrum.

Ancelotti, der vender tilbage til Stamford Bridge tirsdag aften i Champions League-kvartfinalen, stod i spidsen for Chelsea FC fra 2009 til 2011, og han ville personligt have det fint med et besøg fra klubejeren.

FØLG CAMPO.DK PÅ FACEBOOK – KLIK HER OG FÅ ALLE VORES NYHEDER I DIT FEED!

Følg Campo på Facebook

– Fra ejerne kan det være en vigtig motivation for spillerne, sagde den italienske manager.

– Chelsea klarer sig ikke godt i øjeblikket, og jeg tror, ​​at at have støtte fra klubben kan inspirere spillerne til at spille bedre.

– Jeg synes, det er et godt træk at gøre det, og hvis klubberne vil komme og tale med spillerne, har jeg absolut intet problem. Hvis han (Madrids præsident, red.) vil tale med mig efter hver kamp, ​​vil jeg være glad. Jeg mener, ejeren har ret til at vide, hvad managernes beslutninger er. Det er klubbens ret at vide, hvad manageren gør, slutter Ancelotti forud for opgøret tirsdag aften.

Her står han altså overfor sit gamle hold igen, og Ancelotti og Real Madrid fører 2-0 fra første kamp i sidste uge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer