2 min læsningArteta tager Saka i forsvar

Bukayo Saka brændte et straffespark, da Arsenal søndag spillede 2-2 med West Ham - nu tager klubbens manager, Mikel Arteta, den unge straffesparksskytte i forsvar.

2 min læsning
Bukayo Saka brændte straffe for Arsenal mod West Ham i Premier League.

Bukayo Saka har været afgørende for Arsenals succes i denne sæson.

Søndag endte han dog med at få en skurkerolle, da han ved stillingen 1-2 til Arsenal brændte et straffespark ude mod West Ham.

Kampen endte 2-2.

Det er anden gang i streg, at Arsenal smider point. Forrige søndag var man også foran med 0-2, men endte også her med at spille 2-2 mod Liverpool på Anfield.

De to uafgjorte kampe kan meget vel vise sig at blive dyre for Arsenal, der efterhånden er ved at have sat sit forspring ned til Manchester City over styr.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Efter søndagens pointtab mod West Ham, har Arsenal-manager Mikel Arteta nu taget 21-årige Bukayo Saka i forsvar ovenpå det misbrugte forsøg fra 11-meterpletten.

– En spiller, som tager straffe, brænder også straffe. Jeg kender ikke nogen, som aldrig har brændt, siger Mikel Arteta til Sky Sports ifølge Goal.com inden han sætter ord på kampen:

– Det er meget skuffende. Vi fik endnu en gang en forrygende start og var i total kontrol, men så mistede vi initiativet.

– Vi gav dem håb og begik et forfærdeligt straffespark – men de skal også have kredit, lyder det fra Arsenal-manageren.

Efter endnu et Arsenal-pointtab: Manchester City er klare favoritter til at vinde Premier League

Arsenal spiller fredag hjemme mod nedrykningstruede Southampton, inden der venter en vaskeægte gyser ude mod Manchester City onsdag den 26. april.

Du kan ses Bukayo Sakas afbrænder fra straffesparkspletten i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer