Feyenoord nærmer sig mesterskab med storsejr

Feyenoord har direkte kurs mod det hollandske mesterskab, efter de søndag slog bundholdet Cambuur.

Hollandske Feyenoord slog bundholdet Cambuur stort og nærmer sig holdets første hollandske mesterskab siden 2017.

Senest det skete, var i i 2017, og dengang var det med Nicolai Jørgensen som topscorer.

Rotterdam-klubben Feyenoord ligner mere og mere de kommende hollandske mestre, efter de søndag slog bundholdet Cambuur 0-3.

Mexicanske Santiago Tomas Gimenez grundlagde sejren med sin scoring efter godt et kvarters spil, og den føring fordoblede den polske midtbanespiller Sebastian Szymanski kort efter pausen.

Sejren blev slået fast, da Cambuur-forsvarsspilleren Calvin Mac-Intosch scorede i eget net med 25 minutter tilbage af kampen.

Sejren er Feyenoords niende sejr i træk i den hollandske Æresdivision, og ikke siden 18. september er det blevet til nederlag i ligaen.

Det er 22 kampe siden, og dengang var det PSV, der hjemme på Philips Stadion i Eindhoven tog en 4-3-sejr – hvilket stadig er Feyenoords eneste liga-nederlag i sæsonen.

Mållinjeteknologien måtte i brug, da Feyenoord sejrede mod Roma

Med sejren søndag bringer Rotterdam-klubben sig på 70 point, og med fem kampe tilbage er det otte point mere end netop PSV på andenpladsen.

Ud over førstepladsen i Æresdivisionen har Feyenoord også spillet sig frem til kvartfinalen i Europa League, hvor de i det første af to opgør slog Jose Mourinhos AS Roma 1-0 hjemme på De Kuip.

Danske Jacob Rasmussen, der i sommer blev lejet i Feyenoord, er, efter at have startet sæsonens første fire kampe, røget ud af cheftræner Arne Slots startopstilling, og han har således set til fra bænken i de seneste 14 ligakampe.