3 min læsningEriksen del af voldsom statistik: Det er et par gode legekammerater

Christian Eriksen står sammen med midtbanekollegaerne Casemiro og Bruno Fernandes bag en statistik, som må få manager Erik ten Hag til at slikke sig om munden forud for sæsonens afslutning.

3 min læsning
Sammen med Casemiro og Bruno Fernandes har Christian Eriksen en statistik for Manchester United, der må får manageren til at håbe, at de kan holde sig skadesfri.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Egentlig skulle Christian Eriksen have startet søndagens kamp mod Nottingham Forest på bænken.

Østrigske Marcel Sabitzer, der scorede begge Manchester Uniteds mål i torsdagens kamp mod Sevilla, blev skadet under opvarmningen, og derfor kom den danske midtbanespiller i spil fra kampens start.

Hvis United-manager, Erik ten Hag, har styr på sine statistikker, så var det dog næppe en udskiftning, der fik ham til at græde snot.

Ifølge statistikmediet OptaStats har Manchester United nemlig aldrig tabt en kamp, hvor Christian Eriksen er startet på banen sammen med Bruno Fernandes og Casemiro.

Den statistik bliver yderligere imponerende, når det i de 17 kampe, der er tale om, kun er blevet til to uafgjorte og så altså 15 (!) sejre. Den statistik er Christian Eriksen da også fint tilfreds med.

– Den skal vi holde kørende indtil sæsonen er slut, så ser det rigtig godt ud.

– Vi er tre gode spillere, som er gode til at styre kampene. I de fleste kampe må vi gerne vinde mere, end hvad vi gør i dag og også score hurtigere, end vi gør i dag. Vi har kontrol med kampen i store dele, og det er egentlig kun på deres dødbolde de bliver farlige, men det er to gode legekammerater at spille sammen med, lyder det fra Christian Eriksen.

Mens den danske midtbanespiller netop er kommet tilbage fra en ankelskade, der har holdt ham ude siden slutningen af januar, så har brasilianske Casemiro af tre omgange siddet ude med karantæner i i alt otte af de seneste 12 Premier League-kampe.

Mål og Highlights: Se Manchester United overtage tredjepladsen med sejr over Nottingham Forest

Christian Eriksen medgiver da også, at de tre midtbanespillere udefra set kan ligne tre gode legekammerater.

– Det føles også sådan. Nu har Casemiro misset et par kampe på grund af noget andet, og jeg har været skadet, så Bruno har skullet holde den kørende, hvilket han har gjort eminent og stadig gør, men det er to fantastiske spillere. Det er nemt for mig og alle andre at falde ind imellem de to. Nu blev jeg valgt i dag, og næste gang er det en anden midtbanespiller – der er gode spillere at vælge imellem, lyder det fra Eriksen.

Desværre for Manchester United kan de ikke gøre brug af de tre midtbanespillere, når de på torsdag gæster Sevilla til returopgøret i Europa League-kvartfinalen.

Her har Bruno Fernandes nemlig karantæne som følge af det tvivlsomme gule kort, han fik i det første opgør mod spanierne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer