1 min læsningMål og Highlights: Se Manchester United overtage tredjepladsen med sejr over Nottingham Forest

Både Nottingham Forest og Manchester United havde søndag mulighed for at udnytte konkurrenternes pointtab, men det blev gæsterne fra Manchester, der tog fra City Ground med tre point.

1 min læsning
Nottingham Forest's English midfielder Morgan Gibbs-White (L) controls the ball in front of Manchester United's Danish midfielder Christian Eriksen (R) during the English Premier League football match between Nottingham Forest and Manchester United at The City Ground in Nottingham, central England, on April 16, 2023. (Photo by Darren Staples / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Manchester United overtog søndag tredjepladsen i Premier League.

På besøg hos nedrykningstruede Nottingham Forest, som med point ville have rykket over nedrykningsstregen, sejrede De Røde Djævle med 0-2.

Christian Eriksen startede lidt uventet inde, da østrigske Marcel Sabitzer var blevet skadet under opvarmningen, og den tilbagevendte dansker kunne se brasilianske Antony bringe gæsterne foran 0-1 efter en halv time, mens Diogo Dalot lukkede og slukkede for spændingen med sin scoring til 0-2 med et kvarter tilbage af kampen.

Nottingham Forest 0-1 Manchester United (Antony, 32′):

Nottingham Forest 0-2 Manchester United (Diogo Dalot, 76′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer