2 min læsningRösler kræver mere trods AGF-storform: Vi kan præstere bedre

Det går ret godt i Aarhus, hvor AGF har sejret i fire ud af de seneste fem kampe. Alligevel ønsker cheftræner Uwe Rösler endnu mere af sit hold i søndagens kamp mod Brøndby IF.

2 min læsning
Uwe Rösler kræver en bedre præstation mod Brøndby, end da AGF vandt ude over Viborg.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Fire sejre ud af fem mulige.

Det bør være sød musik i de fleste træneres ører. Det er det selvfølgelig også for Uwe Rösler, der har bragt AGF i spil til medaljer denne sæson.

Alligevel vil den 54-årige tysker se en bedre præstation mod Brøndby IF end den, hans hold viste i 0-1 udesejren over Viborg FF i seneste kamp.

– Jeg forventer, at vi kan præstere bedre, end vi gjorde mod Viborg, hvor vi var lidt på hælene i perioder, siger Uwe Rösler ifølge AGF’s hjemmeside og fortsætter om søndagens modstander:

– Men vi er oppe mod en stærk modstander. Brøndby IF er et klassehold med mange gode spillere, og på deres stadion har de fleste det svært. Så vi skal have en god dag for at få noget ud af det. Men kan vi leve op til vores egne forventninger og vise vores kvaliteter som hold, så kan vi også få noget med hjem til Aarhus.

Rivalopgørene mellem AGF og Brøndby IF byder som regel på masser af dramatik og spænding. Seneste kamp mellem de to klubber på Ceres Park i Aarhus endte med 2-2. Men senest AGF var på besøg i Brøndby, var det hjemmeholdet, der kunne tage de tre point efter en 1-0 sejr.

– Det var en svær kamp tilbage sidste år på en hurtig bane, der gav os nogen problemer. Jeg husker det som om, at vi havde vores muligheder og måske kunne have fået noget med hjem. Men Brøndby var bedre end os i den kamp og fortjente sejren, siger Uwe Rösler.

Jesper Sørensen håber på genrejsning mod AGF: Det er rigtig trist

Kampen mellem Brøndby IF og AGF fløjtes i gang søndag klokken 18.00, og du kan se rivalopgøret på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer