2 min læsningÆrlig Isaksen efter AaB-deler: Vores dårligste kamp under Thomasberg

Gustav Isaksen var skuffet over FC Midtjyllands præstation mod AaB i 1-1 kampen fredag. FCM-profilen mener, det var midtjydernes dårligste præstation med Thomas Thomasberg som cheftræner.

2 min læsning
Gustav Isaksen udlignede sent i kampen mod AaB fredag.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

FC Midtjylland måtte nøjes med det ene point i 1-1 opgøret mod AaB fredag aften.

Bedømt på spil og chancer var midtjyderne måske endda en smule heldige med uafgjort, da AaB sad på det meste i kampen.

FC Midtjyllands profil og enlige målscorer fredag, Gustav Isaksen, var da heller ikke tilfreds med spillet og mener, det var holdets dårligste præstation med Thomas Thomasberg ved roret som cheftræner.

AaB havde flere muligheder i kampen på Aalborg Portland Park og kunne godt have hevet alle tre point hjem fra opgøret. Direkte adspurgt, om det var FC Midtjyllands dårligste præstation under den nye cheftræner Thomas Thomasberg var Isaksen ærlig.

– Ja, selvfølgelig var det det, sagde han til Viaplay og uddyber om spillet:

– Langt hen ad vejen er AaB det bedste hold på banen. Den første halve time synes jeg, vi gør det virkelig godt, og man får den her fornemmelse af, at de får det svært i dag, AaB. Men så bider de sig ind i kampen og viser, hvor godt et fodboldhold, det egentlig er. Og vi har det lidt svært i for lange perioder, og vi kommer ikke rigtig ud af perioderne før helt til sidst, hvor vi får sat et rigtig fint tryk ind.

Netop afslutningen og slutresultatet på kampen havde Gustav Isaksen en stor andel i, da det var offensivprofilen, der med et langskud scorede til 1-1. Til trods for sin scoring var Isaksen ikke tilfreds med hverken sin eller holdets præstation.

– Jeg synes, at jeg gør det rigtig godt den første halve time og til sidst også. Men igen – jeg falder sammen med holdet i dag i for lange perioder, og der må jeg kigge indad, og holdet må kigge indad – hvad fanden, der lige gik galt. Fordi det skal ikke ske igen, sagde han i interviewet, som du kan se i sin helhed øverst i artiklen.

Mål og Highlights: Se FC Midtjylland dele i porten med AaB

Om ‘det sker igen’ må kampen mod AC Horsens næste søndag vise. Udekampen på Nordstern Arena Horsens spilles klokken 14.00, og du kan se opgøret på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer