1 min læsningSchalke vinder klart mod Hertha efter Christensen-skovtur: Se målet her

Det var en tung aften for Oliver Christensen og Hertha Berlin, da Schalke 04 vandt fredagens Bundesliga-kamp i overbevisende stil.

1 min læsning
Hertha Berlins Oliver Christensen blev passeret fem gange i nederlaget til Schalke 04.
Foto: INA FASSBENDER / AFP.

5-2.

Sådan endte fredagens kamp i bunden af Bundesligaen mellem Schalke 04 og Hertha Berlin.

Hovedstadsklubbens danske målmand Oliver Christensen var på noget af en skovtur ved ét af målene. Du kan se det længere nede i artiklen.

Da Schalke bragte sig foran med 4-1 i det 78. minut ved Marius Bülter, så Oliver Christensen ikke alt for heldig ud i sin aktion. Bülter jagtede en lang bold på Hertha Berlins banehalvdel, da den danske målmand satte i en sprint ud mod Schalke-spilleren.

Det endte ikke godt for Christensen, da Bülter lobbede bolden over ham og ind i målet. Du kan se målet herunder.

Målet blev ikke det sidste, da Hertha Berlin formåede at reducere, inden Schalke fik slået det sidste søm i med kampens sidste mål til 5-2. Du kan se nærmere på kampens begivenheder herunder. Artiklen fortsætter længere nede.

Kampens resultat betyder, at Hertha Berlin nu er allersidst i Bundesligaen to point efter netop Schalke 04. Sidstnævntes sejr betyder, at klubben rykkede op på playoff-pladsen om nedrykning.

Husk, at campo.dk også er at finde på Facebook. Du kan finde og følge os ved at trykke på linket herunder

Følg Campo på Facebook

Næste opgave for Christensen og Co. er på næste lørdag, hvor Hertha Berlin hjemme møder Werder Bremen. Der er kick off 15.30 på Olympiastadion.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer