2 min læsningFra en legende til en anden: Federer hylder Messi

Roger Federer har stor respekt for Lionel Messi, som han nu har hyldet offentligt.

2 min læsning
Roger Federer hylder Lionel Messi.

Roger Federer er uomtvisteligt en af de største sportsstjerner nogensinde.

I to årtier har han domineret tennis, og mange har ham som den bedste tennisspiller nogensinde.

Nu har den 41-årige tennisstjerne, som lagde ketcheren på hylden i efteråret, været ude med en hyldest af en af fodboldens allerstørste nogensinde, Lionel Messi.

Hyldesten kommer i forbindelse med, at Lionel Messi er kommet med på TIME Magazines liste over de 100 mest indflydelsesrige personer i verden i 2022.

– Lionel Messis målrekorder og mesterskaber behøver ingen introduktion.

– Det, der skiller sig ud for mig ved Messi er, at han har været så dominerende på toppen over så mange år. Det er så svært at opnå, og derefter holde ved lige.

– Han dribler som en magiker, og hans pasninger er ren kunst. Hans evne til at være opmærksom og på forkant er nærmest ikke til at forstå.

– Min egen karriere er lige sluttet. Det er først nu, at jeg har indset, hvor meget vægt atleter bærer på sine skuldre. Det går ikke rigtig op for os i hverdagen, hvor vi ikke indser det. For en fodboldspiller som Messi, er byrden nok endnu større, fordi han repræsenterer verdenskendte klubber og et passioneret land.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Roger Federer kommer til sidst ind på Argentinas VM-trumf, som også er en af de primære årsager bag Messis plads blandt de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.

– Argentinas VM-triumf var utrolig. Millioner af fans gik på gaderne i Buenos Aires for at fejre det utrolige øjeblik. Hele verden var vidner.

– Selv dem, som ikke følger fodbold, må nu have indset den sande indflydelse fra verdens mest populære sport, lyder det fra den tyvedobbelte Grand Slam-vinder, Roger Federer.

Barca vil have Messi, men: Langt fra at være sikker

Lionel Messi fik sin LaLiga-debut for FC Barcelona tilbage i efteråret 2004, og har siden vundet alt, han kunnet komme i nærheden af.

Den i dag 35-årige argentiner har kontraktudløb i PSG til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer