NordicBet Ligaen

FCK-lejesvend redder Sønderjyske mod Vendsyssel: Se målet her

Fredag fik Sønderjyske blot 1-1 hjemme mod Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen. Målet blev sat ind af klubbens FCK-lejesvend, og du kan se det inde i artiklen.

Seks point op til en oprykningsplads.

Det er resultatet for Sønderjyske efter fredagens 1-1 kamp hjemme mod Vendsyssel FF.

Rent faktisk kunne sønderjyderne have tabt kampen, hvis ikke FCK-lejespilleren Orri Oskarsson var på pletten i slutningen af kampen. Du kan se målet længere nede i artiklen.

18-årige Orri Oskarsson udlignede for Sønderjyske med en afslutning midt for Vendsyssel-målet med 12 minutter tilbage af kampen til resultatet 1-1.

Det er den islandske offensivspillers fjerde mål for Sønderjyske, som han er udlejet til indtil sommer. Indtil videre er det blevet til ni kampe på F.C. Københavns førstehold for Orri Oskarsson. Du kan se hans mål herunder.

Tidligere i kampen havde Vendsyssel bragt sig foran på et mål af Anton Søjberg Horup i det 59. minut. En føring, der som nævnt ikke holdt.

Næste opgave for Oskarsson og Sønderjyske er, når holdet næste fredag skal møde FC Helsingør på udebane. Der er kick off klokken 19.00 på Helsingør Stadion.