1 min læsningAnfører forlader Thomas Frank: Jeg skylder ham så meget

Pontus Jansson var med på Brentfords optur, men han forlader dem nu til sommer. Han sender i den forbindelse en stor tak til klubbens danske manager, Thomas Frank.

1 min læsning
Brentford, Thomas Frank, Rasmus Ankersen, Pontus Jansson.

Pontus Jansson vender tilbage til den klub, hvor han i sin tid slog igennem.

Således oplyser Brentford fredag, at klubbens svenske kaptajn skifter til Malmö FF til sommer, når hans kontrakt løber ud.

I forbindelse med sin afsked, har Pontus Jansson givet blandt andre Thomas Frank et par fine ord med på vejen.

– Jeg skylder Thomas Frank så meget, for alt det, han har gjort for mig, både på og udenfor banen igennem de seneste fire år, siger Pontus Jansen om den danske Brentford-manager til klubbens hjemmeside, inden han fortsætter:

– Jeg vil gerne takke hele staben her, som har gjort mig til den bedste version af mig selv – både som person og som fodboldspiller.

Også en anden dansker får en tak.

– Jeg vil gerne takke Matthew Benham (ejer, red.), Rasmus Ankersen (tidligere sportsdirektør, red.) og Phil Giles (fodbolddirektør, red.) for at have givet mig chancen; jeg var ikke en klassisk Brentford-signing, men de troede på mig – og jeg har leveret.

Rasmus Ankersen forlod Brentford i slutningen af 2021.

Officielt: Malmö FF gafler Premier League-kaptajn

Pontus Jansson nåede 115 kampe for Brentfords førstehold.

Han kom til klubben fra Leeds i 2019.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer