2 min læsningMedie: Ronaldos cheftræner står med det ene ben ude af døren – nu vil de hente Mourinho

José Mourinho og Cristiano Ronaldo kan blive genforenet i saudiarabiske Al-Nassr.

2 min læsning
José Mourinho, Cristiano Ronaldo, Al-Nassr.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere onsdag skrev spanske Marca, at Cristiano Ronaldos cheftræner i Al-Nassr, Rudi Garcia, skulle være blevet fyret.

Siden har ESPN skrevet, at det ikke helt er tilfældet – omend det skulle være tæt på.

Ifølge ESPN’s oplysninger, har den franske cheftræner i Al-Nassr fået én chance til.

Helt konkret skulle denne ene chance være næste kamp, hvor man møder Al Hilal – her vil intet andet end en sejr medføre en fyring af Rudi Garcia.

Nu skriver spanske AS så, at ender det med et farvel til Al-Nassr-træneren, så har klubben allerede lagt en plan for, hvem man vil hente ind som afløser.

Der skulle her være tale om en genforening af Cristiano Ronaldo og José Mourinho.

Mourinho er lige nu cheftræner i AS Roma, men den saudiarabiske klub har skam tænkt sig at lokke med de økonomiske midler, man nu engang har.

Så meget tjener Cristiano Ronaldo i Saudi Arabiske Al-Nassr

Således skriver AS, at José Mourinho kan se frem til at blive tilbudt 100 millioner euro for en toårig aftale. Det svarer til 745 millioner kroner, og vil i givet fald gøre Mourinho til den bedst betalte cheftræner i verden.

José Mourinho er dog lige nu i færd med at færdiggøre sæsonen i Roma, hvor han kæmper for at sikre holdet en plads i næste sæsons Champions League. Samtidig er Roma også i Europa League-kvartfinalerne, hvor ambitionen er kunne løfte trofæet sidst på sæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer