1 min læsningMedie: Ronaldos cheftræner har fået sparket i Al-Nassr

Rudi Garcia skulle have fået sparket fra jobbet som cheftræner i saudiarabiske Al-Nassr - angiveligt fordi det hverken fungerede i omklædningsrummet eller på banen.

1 min læsning
Ronaldos cheftræenr er blevet fyret i Al -Nassr.

Mesterskabet er ved at glippe for Al-Nassr.

Senest blev det til et pointtab efter 0-0 mod Al Feiha søndag, og det stemmer ikke ligefrem overens med klubbens ambitioner.

Som en konsekvens af blandt andet de manglende resultater, skulle Rudi Garcia nu været blevet fyret fra jobbet som cheftræner i Al-Nassr. Det skriver Marca.

Det skulle dog ikke kun være de manglende resultater alene, der har resulteret i en fyreseddel til Rudi Garcia.

Således melder Marca også om, at det i mindst lige så høj grad skyldes den franske træners dårlige forhold til spillerne og ‘omklædningsrummet’ i den saudiarabiske klub.

Her skulle særligt én specifik, og ubeskrevet, konfrontation med spillerne have været dét, der fik bægeret til at flyde over for ledelsen i Al-Nassr.

Så meget tjener Cristiano Ronaldo i Saudi Arabiske Al-Nassr

Rudi Garcia har været cheftræner i Al-Nassr siden sommeren 2022, men har altså ikke formået at leve op til klubbens ambitioner hverken spillemæssigt, resultatmæssigt eller ledelsesmæssigt.

Al-Nassr er med syv kampe tilbage tre point efter Al-Ittihad FC i tabellen, mens det også blev til et exit i semifinalen i Arabian Super Cup forleden.

Al-Nassr har ikke selv meldt noget ud om en fyring.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer