1 min læsningRonaldo out! Fans utilfredse med ‘Il Fenomeno’

Den legendariske Real Madrid-angriber, Ronaldo, er blevet en forholdsvis upopulær herre i Valladolid. Her ejer den forhenværende angriber nemlig den lokale fodboldklub. Et ejerskab mange fans gerne ser ophører.

1 min læsning
Ronaldo ses her til en kamp mod Real Madrid.
Foto: Ritzau Scanpix/REUTERS/Isabel Infantes

Han var en berømt og berygtet angriber.

Ronaldo Luís Nazario de Lima huserede i sin storhedstid i angrebet hos Real Madrid, hvor modstandernes forsvarsspiller frygtede de 2 x 45 minutter mod den brasilianske stjerne.

Efter karrieren endte, købte Ronaldo sig ind i blandt andre den spanske fodboldklub Real Valladolid, hvilket har været med blandt succes.

I sin tid som klubejer står Ronaldo bag to oprykninger samt en nedrykning, og nu er klubbens fans begyndt at ytre sin utilfredshed.

Ved Valladolids seneste hjemmekamp i weekenden, hvor holdet spillede 3-3 mod Mallorca, blev der på stadion sendt flere mishagsytringer.

Dele af fangruppen er utilfredse med Ronaldos (manglende) engagement i klubben og hævder, at den brasilianske legende går mere op i Real Madrids ve og vel.

I weekenden havde klubbens fans medbragt bannere med budskabet: Ronaldo out!

Tidligere har der også været bannere sat op ved klubbens anlæg, hvor Ronaldo blev opfordret til at sælge sin aktier.

FØLGE CAMPO.DK PÅ FACEBOOK OG FÅ ALLE NYHEDERNE I DIT FEED!

Følg Campo på Facebook

Ronaldo har også ejerskabet i den brasilianske klub Cruzerio, hvis fans i sidste måned også ytrede utilfredshed med klubejeren, som de vil have i gang med at sikre nogle forstærkninger.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer