1 min læsningLaudrup slagter midtbanespillere: De var bedre UDEN bolden

Rangers FC tabte i weekenden Old Firm mod Celtic, og det fik den danske Rangers-legende, Brian Laudrup, til at kritisere flere at holdets kreative spillere.

1 min læsning
Rangers FC mangler noget magi på midtbane, siger Brian Laudrup
Foto: Ritzau Scanpix/Reuters/Lee Smith

Den skotske storklub Rangers FC tabte det legendarisk Old Firm i weekenden.

Dermed er klubben nu 12 point efter Celtic på førstepladsen, og det skotske mesterskab ser efterhånden ud til at være afgjort.

Rangers tabte kampen med 3-2, og med opgøret lidt på afstand har danske Brian Laudrup, som selv spillede for Rangers fra 1994-1998, ikke meget tilovers for den kreative del af Rangers-holdet.

Han peger på midtbanen.

– Problemet kommer, når dine angribende midtbanespillere Ryan Kent, Malik Tillman og Todd Cantwell er bedre uden bolden end med den. Du så ikke nogen af ​​disse tre tage spillet i egen hånd. Der blev ikke skabt meget fra åbent spil. Der kræves mere på Hampden (Celtics hjemmebane Hampden Park, red.). Eller måske endda at man skifter lidt ud, siger Brian Laudrup ifølge Glasgow Times.

Rangers FC har to kampe mere i grundspillet, før slutspillets fem kampe indledes, og dermed må klubben spejde langt efter guld. Til gengæld kan de se en semifinale i den skotske pokalturnering foran sig.

FØLG CAMPO.DK PÅ FACEBOOK OG FÅ DE VIGTIGSTE FODBOLDNYHEDER I DIT FEED. KLIK HER! 👇🏼

Følg Campo på Facebook

Her møder Rangers også Celtic, og det kan godt ende med en sejr, siger Laudrup.

– Hvis Beale (Rangers-manager Michael Beal, red.) kan matche den forreste energi til en lidt mere kreativ gnist, så taler vi om et Rangers-hold med en god chance for at vinde semifinalen. Lørdag var et lille skridt fremad, men det var det stadig ikke nok i sidste ende.

Rangers og Celtic mødes den 30. april i semifinalen i pokalturneringen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer