2 min læsningIngen medalje til Eriksen: Skal nok få en på et tidspunkt

Danske Christian Eriksen var med stort set hele vejen til Carabao Cup-finalen, som han dog ikke kunne deltage i.

2 min læsning
Manchester Uniteds danske midtbanespiller, Christian Eriksen, har endnu ikke fået sin medalje for Uniteds sejr i Carabao Cuppen.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er stadig to muligheder, men den første glippede.

Christian Eriksen drømmer om at spille en finale for Manchester United, for selvom han var med i alle runder inden triumfen i finalen af Carabao Cuppen, så måtte han se finalesejren over Newcastle fra tribunen på Wembley.

Efterfølgende var den danske midtbanespiller da også på banen for at fejre sejren med sine holdkammerater iført en DonJoy-støvle, men selvom han undervejs havde spillet fire ud af seks kampe i turneringen, så fik han ikke nogen medalje.

– Jeg har ikke fået den endnu, nej. Det er planen, at jeg skal have en. Jeg skal nok få en medalje på et tidspunkt. Det er bare anderledes, når man ikke spiller i finalen.

– De, der spillede, får den selvfølgelig på banen og fejrer det. Så var der mig, der haltede omkring med min støvle og forsøgte at gøre så lidt som muligt, men man vil jo stadig gerne være en del af det, forklarer Christian Eriksen i UTD Podcasten.

Highlights: Manchester United triumferede på Wembley og sikrede sig første trofæ i næsten seks år

Den danske midtbanespiller gjorde i weekenden comeback ovenpå sin ankelskade, da han fik de sidste 13 minutter på banen i Uniteds 2-0-sejr over Everton.

Undervejs i sit skadesforløb, der holdt ham fra banen fra den 28. januar til den 8. april, havde Eriksen en klar opfordring til sine holdkammerater – en opfordring de har honoreret.

Mål og Highlights: Se Eriksens gøre comeback i Manchester Uniteds sejr over Everton

– Jeg sagde til gutterne – til mine holdkammerater; Bliv ved med at vinde kampe, så der er flere kampe for mig, når jeg kommer tilbage. Det har været en del af tankegangen; Jo flere kampe de vinder, jo flere cup’er de går videre i, jo flere kampe og muligheder for at spille en finale, får jeg. For mig er det her et godt tidspunkt at komme tilbage og være klar til den sidste del.

Afhængigt af hvordan det går Manchester United i FA Cup-semifinalen mod Brighton den 23. april samt i det dobbelte kvartfinale-opgør mod Sevilla i Europa League kan der vente Manchester United alt imellem 11 og 15 kampe i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer