2 min læsningDortmund forlænger med offensiv profil

Den tyske bundesligaklub Borussia Dortmund har forlænget kontrakten med Julian Brandt.

2 min læsning
Dortmund har forlænget aftalen med Julian Brandt
Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix

Julian Brandt har skrevet under på en ny kontrakt med Borussia Dortmund

Den 26-årige offensivspiller har forlænget aftalen, der ellers løb til 2024, så den nu først udløber i sommeren 2026.

– Som allerede annonceret i vinter, går vi nu ind i en fase, hvor vi trin for trin vil offentliggøre flere kontraktforlængelser. Julians underskrift er et første skridt i den retning, siger klubbens sportsdirektør Sebastian Kehl.

Han fremhæver også tyskerens bedrifter i starten af året som en væsentlig årsag til klubbens gode start på året. Herunder også Julian Brandts to kåringer som ‘månedens spiller’ Bundesligaen i henholdsvis januar og februar.

Julian Brandt kom til fra Leverkusen i 2019, og han var aldrig i tvivl om, hvor karrieren skulle fortsætte.

– For at være ærlig har følelsen af ​​at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt altid været det vigtigste punkt i mit sportsliv. Og det ændrer sig heller ikke. Jeg ser frem til de næste par år i sort og gul, og jeg er sikker på, at vi får muligheden for at fejre noget stort sammen, lyder det fra Brandt, der i denne sæson har scoret otte mål i 25 kampe i Bundesligaen.

Her har han også assisteret ved fire at klubbens scoringer. Brandt står i alt noteret for 120 Bundesliga-kampe samt 27 kampe i Champions League for Dortmund.

Brandt var med det tyske landshold til VM i november i Qatar, hvor det dog kun blev til tre kampe på bænken under tyskernes deroute.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer