2 min læsningDamsgaard roser Ranieri og holdkammeraterne Quagliarella og Candreva: De respekterede mig

Det var nogle seriøse legekammerater Mikkel Damsgaard fik, da han i 2020 skiftede til Sampdoria. Det fortæller han i et nyt interview med Brentfords eget website.

2 min læsning
Mikkel Damsgaard roser flere Sampdoria profiler og cheftræner Claudio Raniere
Foto: Ritzau Scanpix /REUTERS/Phil Noble

Mikkel Damsgaard skiftede fra FC Nordsjælland og Superligaen til Serie A.

Et skifte der før har voldt danske spillere problemer. For Mikkel Damsgaard gik det dog ret hurtigt med at falde til, og nu afslører den danske landsholdsspiller, at han havde et særligt bånd til nogle af de store profiler i Sampdoria.

Det er danskerens nuværende klub, Brentford FC, der har lavet et længere interview, hvor talen blandt andet også falder på tiden hos Sampdoria.

Damsgaard debuterede i september 2020 mod selveste Juventus, og i sin blot tredje kamp for Sampdoria scorede han sit første mål mod Lazio, hvilket skabte glæde hos flere af de store stjerner i klubben.

– Det var rart at se, at mine holdkammerater nød målet. Jeg kan huske, at Quagliarella og Candreva var så glade for mig, og det gjorde mig glad. De kunne lide mig og respekterede mit spil. Det var en dejlig følelse, siger Damsgaard til Brentfords hjemmeside.

– Jeg følte mig meget hurtigt som en del af holdet (i Sampdoria, red.). Selvom vi ikke kunne tale med hinanden på grund af sprogforskellen, følte jeg, at vi havde en forbindelse på banen. Jeg nød at spille med dem, siger Damsgaard, som også roser daværende cheftræner, Claudio Ranieri.

GIV OS ET LIKE PÅ FACEBOOK – SÅ FÅR DU ALLE RELEVANTE NYHEDER I DIT FEED!

Følg Campo på Facebook

Danskeren spillede 35 kampe og scorede to mål i sin første sæson i Sampdoria, hvor Ranieris engelske evner var en fordel.

– Ranieri gjorde en stor forskel. Han er en meget god træner og en flink fyr. Han var altid meget sød ved mig. Han tog sig af mig og hjalp mig til at føle mig godt i klubben. Han fik mig til at føle mig fri. I Italien kan det som ung spiller være svært at vise sit sande jeg, men han fik mig til at føle mig tryg ved at gøre det. Jeg sætter pris på, hvad han gjorde for mig, lyder det fra Damsgaard.

Du kan høre Mikkel Damsgaard fortælle om sin tid i italien. Campo.dk interviewede den danske landsholdsspiller i efteråret.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer