2 min læsningCancelo med stikpille til Pep: I Bayern er disciplin vigtig

João Cancelo har spillede alle gruppekampe i Champions League for Manchester City, men i aften står han overfor sine tidligere holdkammerater og manager, Pep Guardiola, ikke mindst.

2 min læsning
portugisiske Joao Cancelo er i denne sæson udlejet fra Manchester City til Bayern münchen, som står overfor hinanden i Champions League-kvartfinalen.
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Nogle gange er det de ting, man undlader at sige, der er de vigtigste.

Egentlig siger portugisiske João Cancelo ikke noget om sin tidligere arbejdsgiver, Manchester City, og dennes manager Pep Guardiola i interviewet forud for Bayern Münchens møde med englænderne tirsdag.

Det er dog svært at tolke den ros, som Cancelo tirsdag retter mod staben i Bayern München som noget andet, end en klokkeklar stikpille til staben i Manchester City.

– Bayern München er en klub, som betragter disciplin som noget meget vigtigt. Staben i Bayern er meget professionel – og de principper kan jeg identificere mig med, lyder det fra Cancelo forud for kampen tirsdag.

João Cancelo er fortsat ejet af Manchester City, som han blandt andet nåede at spille seks kampe i Champions League og 17 i Premier League for, inden han sidst i januar skiftede til de tyske mestre på en lejeaftale.

Følg Campo på Facebook

Den lejeaftale løber for resten af sæsonen, men tyskerne har efter sigende sikret sig en købsoption på den 28-årige portugisiske højreback.

Skiftet var overraskende for mange, og i flere uger lød rygterne, at portugiserens skifte var et resultat af et skænderi på træningsbanen mellem manager Pep Guardiola og den portugisiske højreback.

Cancelo åbner op om Bayern-transfer: Enhver der siger andet lyver

Det har Cancelo dog været ude at afvise, og han har i stedet fortalt, at bruddet skyldtes den mangel på spilletid, som Cancelo selv syntes, han havde fortjent.

Manchester Citys hjemmebane Etihad lægger græs til, når de to hold tirsdag aften mødes klokken 21 i det første af de to kvartfinaleopgør.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer