VM 2022

2 min læsningUhre om tiden i USA: Min kone blev truet med en pistol

Tiden i USA har ikke været helt uden bump på vejen for Mikael Uhre, der var snublende tæt på at vinde MLS med Philadelphia Union.

2 min læsning
Mikael Uhre i Philadelphia Union i MLS
Feb 26, 2022; Chester, Pennsylvania, USA; Philadelphia Union forward Mikael Uhre (7) is introduced before the opening game of the season against the Minnesota United at Subaru Park. Mandatory Credit: Mitchell Leff-USA TODAY Sports

13 mål og syv assist for Mikael Uhre, siden danskeren skiftede til MLS i januar måned.

Oveni den personlige succes endte Uhres klub, Philadelphia Union, også i MLS-finalen, hvor holdet dog tabte til LAFC efter straffesparkskonkurrence.

Tiden i det østlige USA har ikke udelukkende været en dans på roser, for den tidligere Brøndby-bomber. Det fortæller angriberen til discovery+.

Hvor bittert var det, at I tabte finalen efter straffesparkskonkurrence?

– Det var rigtig bittert. Man var hele følelsesregistret igennem. Vi var bagude to gange, og så kom vi foran i den forlængede spilletid, inden de udligner på det seneste mål i fodboldhistorien, tror jeg, og så ryger vi ud på straffespark derefter. Så det var tungt, og den kommer nok til at sidde i kroppen resten af livet.

Uhre er dog tilfreds med helhedsbilledet fra den første sæson i den amerikanske liga.

– Det har været en god første sæson. Der er rigtig mange ting man skal vænne sig til, når man flytter til et nyt land, og jeg blev også far for første gang, lige inden vi flyttede derover. Så der var en del ting, der lige skulle styr på. Det kom der heldigvis midt i sæsonen, og så begyndte jeg også at præstere derefter, fortæller Mikael Uhre.

Maxsø afviser ikke at forlænge med Brøndby: Vi ser på det til januar

At flytte til USA har også været en oplevelse i sig selv, fortæller Uhre – dog ikke kun gode af slagsen.

– Jeg har både hørt og set forskellige ting, som ikke hører til dagligdagen herhjemme i Danmark. De har jo en lidt anden våbenlovgivning derovre. Jeg er ikke blevet truet, men min kone er, så der har været lidt forskellige episoder, men vi har det heldigvis godt, siger den danske spidsangriber.

Mikael Uhre er hjemme på ferie nu, inden pre-season starter for ham og resten af Philadelphia Union i januar måned.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer