1 min læsningMaskinen Lerager – fuld spilletid i 19 kampe i træk

Det kræver store lunger at få fuld spilletid i Superligaen og Champions League. Det kender Lukas Lerager til. Han har spillet fuld tid i 19 kampe i træk for FCK.

1 min læsning
Lukas Lerager spiller altid fuldtid for FCK
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Når en cheftræner sætter sit hold, er der nogle spillere, man bare forventer spiller kampene færdig.

Hos F.C. København er det Lukas Lerager. Når FCK-cheftræner, Jacob Neestrup, sender sine spillere i aktion, får Lukas Lerager nemlig altid samtlige minutter på banen.

Man skal helt tilbage til 5. oktober 2022, da Lerager blev skiftet ud 11 minutter før tid ude mod Manchester City i Champions League, for at finde en gældende kamp, hvor midtbanespilleren ikke har fået samtlige minutter på banen.

En bedrift den hårdtarbejdende spiller dog ikke selv havde noteret sig.

– Jeg var faktisk ikke klar over, at det er så mange kampe i træk, siger han til fck.dk.

– Og så er det jo fordelt på både efteråret og foråret, så der har været en vinterpause undervejs, men jeg føler mig generelt også godt tilpas og mærker ikke noget træthed, lyder det fra Lerager, der sammen med resten af FCK-truppen forbereder sig frem mod udebaneopgøret mod Randers FC mandag aften.

– Det handler jo om at pleje sin krop ordentligt og bevare det gode flow, man er inde i, ved at gøre nogle gode ting for kroppen.

FCK’s kamp mod Randers starter klokken 16.00 i Randers, og du kan se kampen på 6’eren. Du kan iøvrigt altid se samtlige fodboldkampe i tv i campo.dk’s tv-guide.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer