NordicBet Ligaen

Daniel Agger efter vanvittigt comeback: Jeg ved sgu stort set ikke..

HB Køge leverede søndag et ekstraordinært comeback, da de gik fra at være bagud med to mål til at vinde med to mål i løbet af anden halvleg mod Nykøbing FC.

Daniel Agger, HB Køge, NordicBet Ligaen.

HB Køge tog søndag et vigtigt skridt væk fra nedrykningsstriden i NordicBet Ligaen.

Her formåede man på mere eller mindre mirakuløs vis at vende 3-1 til en 3-5-sejr ude mod bundproppen i den næstbedste danske række, Nykøbing FC.

Endnu vildere er det, stillingen 3-1 til Nykøbing FC holdt helt indtil det 73. minut – men så gik det ellers også stærkt for HB Køge.

Allerede i det 74. minut havde HB Køge fået udlignet til 3-3, og otte minutter senere var det altså gæsterne, der havde kurs mod sejren ved stillingen 3-4.

I kampens tillægstid blev comebacket cementeret, da Jubril Adedeji lukkede og slukkede med sin scoriing til kampens resultat, 3-5.

Kort opsummeret, så gik HB Køge på cirka 20 minutter fra at være nede med 3-1 til at vinde 3-5 – noget, som klubbens cheftræner, Daniel Agger, også selv havde lidt svært ved at forstå efter slutfløjt.

– Jeg ved sgu stort set ikke… Øhmm.

– Men altså.. Vi kan sige, at selv da vi kommer bagud, der blev vi ved, og ved og ved, og vi skaber chancer – vi skaber mange chancer.

– Så jeg tror egentlig, at troen var det vigtigste i dag. Vi har virkelig haft en god uge, hvor vi har fået nogle ting på plads.

– At komme afsted med tre point her efter at have været bagud på den måde, det viser karakter, siger Daniel Agger til Viaplay.

Mål og Highlights: Se HB Køges vilde comeback – vender nederlag til sejr på 10 minutter mod Nykøbing FC

I linket ovenfor kan du se højdepunkterne fra HB Køges comeback-sejr mod Nykøbing FC

Du kan se interviewet med Daniel Agger i videoen øverst i artiklen.