1 min læsningTidligere Chelsea-manager: Giv Lampard jobbet… permanent!

Han bør ikke bare være en midlertidig løsning, Frank Lampard. Tidligere Chelsea-manager opfordrer nu klubben til at gøre aftalen permanent.

1 min læsning
Frank Lampard forholder sig til fremtiden i Chelsea.
Arkivfoto: Reuters/Andrew Boyers

Den tidligere Chelsea-manager Guus Hiddink er helt sikker i sin sag:

Giv jobbet til Frank Lampard.

Og her tænker den nu pensionerede hollandske fodboldmanager ikke kun som vikar.

I et interview med engelske ‘The Telegraph’ forklarer den nu 76 år gamle Hiddink, at han ser Frank Lampard som en oplagt manager for Chelsea F.C. i de kommende år.

– Helt ærligt, jeg ville ønske, han ikke kun blev betragtet som en midlertidig træner, men at han ville få tillid til at fortsætte med projektet i næste sæson, siger Hiddink til avisen.

Interviewet handler om, at Frank Lampard blot er hentet ind i en transitionsperiode, mens klubben arbejder på at finde den helt rette manager for de kommende sæsoner. Og det mener Hiddink altså ER Frank Lampard .

Frank Lampards kritikere mener dog, at han ikke kan bestride jobbet, efter at han sidste gang blev fyret som Chelsea-manager i januar 2021.

– Det var måske for tidligt at påtage sig et så stort ansvar. Han havde lige startet sin trænerkarriere, og nu har han fået mere erfaring, han er mere og bedre forberedt. Lad ham arbejde! Jeg kender ham, og jeg tror, ​​han er den rigtige person, konkluderer Hiddink og slutter:

FØLG CAMPO.DK PÅ FACEBOOK OG FÅ DINE NYHEDER I FEEDET DAGLIGT!

Følg Campo på Facebook

– Jeg håber, han vil få Chelsea ud af denne knibe og få dem tilbage til, hvor de fortjener at være.

Guus Hiddink stod selv i spidsen for Chelsea FC af to omgange som midlertidig manager. Første gang i 2009 og siden i 2015.

Chelsea skal lørdag spille mod Wolverhampton på udebane på ‘The Molineux Stadium’, og holdet har kun vundet et udebaneopgør i ni forsøg i træk.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer