2 min læsningReagerer efter klar besked fra fansene trods sejr: Det kan de jo bare gøre

West Ham sejrede lørdag, men ved slutfløjt kunne man alligevel se de medrejsende fans holde et skilt op, hvorpå der stod 'Moyes Out'.

2 min læsning
West Ham, David Moyes, Premier League.

West Hams fans var ganske tydelige lørdag.

Her blev det ellers til en 0-1-sejr ude over Fulham, men fansene var stadig ikke tilfredse.

Eksempelvis valgte klubbens manager, David Moyes, efter en times spil at pille angriberen Danny Ings ud, hvilket de medrejsende West Ham-fans kvitterede for ved at synge “Du ved ikke, hvad du foretager dig”.

Efter kampen, som West Ham altså vandt, kunne man på Craven Cottages udebaneafsnit læse et banner, hvorpå der stod ‘Moyes Out’.

– Det kan de jo bare gøre, hvis de har lyst til det, siger David Moyes om fansenes sange og skilte ifølge Evening Standard og fortsætter:

– Jeg må sige, at spillernes respons og den måde, de er gået til opgaven på efter midtugens resultat – de rykkede sammen i bussen og skaffede et reulstat i dag (lørdag, red.). Jeg bliver nødt til at understrege, hvor stærk en indsats det var.

– Det er ikke kun vores anden udesejr i denne sæson, men vores anden sejr på en uge. To clean sheets på en uge. To 1-0-sejre på en uge.

– I vores position vidste vi, at vi blev nødt til at vinde udekampe, og det har vi gjort nu, lyder det fra David Moyes.

Mål og Highlights: Se West Ham tage livsvigtig sejr mod Fulham

Den store utilfredshed med David Moyes’ blandt West Hams fans skal ses i lyset af, at West Ham forud for lørdagens sejr kun lige akkurat var over nedrykningsstregen på grund af en bedre målscore end konkurrenterne.

Samtidig blev det til et nederlag på hele 5-1 hjemme mod Newcastle onsdag.

Følg Campo på Facebook

West Ham er i de forrige to sæsoner endt som nummer seks og syv i Premier League, og kampen for overlevelse er altså ikke noget, som West Hams fans finder nær så sjovt, som når de har spillet med om de europæiske pladser.

Med lørdagens sejr tager West Ham et kæmpe skridt op i den uhyre tætte nedrykningskamp i Premier League. London-klubben indtager nu 13. pladsen i tabellen – med tre point ned til Nottingham Forest under nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer