Premier League

Pep om kaseret Walker: Han kan ikke gøre det

Kyle Walker er blevet kaseret af manager Pep Guardiola i Manchester City. Primært fordi han ikke kan udføre den rolle, Guardiola gerne vil have.

Foto: Ritzau Scanpix/Reuters/Jason Cairnduff/File Photo

Det er en hård verden professionel fodbold.

Kyle Walker spillede med ved verdensmesterskabet i Qatar i november og december måned for England, men nu er han til gengæld blevet vraget af Manchester Citys manager, Pep Guardiola, fordi han ikke er alsidig nok.

Brutalt.

Han har måttet se landsholdskollegaen John Stones tage pladsen som back, da han samtidig kan gå ind på midtbanen og spille centralt med Rodri.

En opgave Guardiola ikke mener, Kyle Walker kan udføre.

– Han (Walker, red.) kan ikke gøre det. For at spille derinde skal du lave nogle helt bestemte bevægelser, pointerer Guardiola før Manchester Citys kamp mod Southampton lørdag aften.

– Han har andre egenskaber. Han vil altid have tempo. Han vil være den hurtigste i dette rum over 60 år, siger Guardiola og forklarer, at Walker ikke skal miste modet.

Følg Campo på Facebook

Den spanske manager henviser til Nathan Akes fremskridt i denne sæson. Det er det, man som spiller skal gøre i en sådan situation.

– Prøv at gøre det bedre og bedre, og så når jeg har brug for dem, vil de være klar. Se på Nathan (Ake, red.) i denne sæson. Sidste sæson spillede han ikke et minut, og nu er han ikke til at droppe. Det sker.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P