Mål og Highlights: Se rasende Oliver Christensen efter RB Leipzigs sejrsmål mod Hertha Berlin

Oliver Christensen var rasende i Hertha Berlin-målet, da RB Leipzig scorede kampens eneste mål efter 39 minutter. Se mål og highlights inde i artiklen.

Hertha Berlin - RB Leipzig mål og highlights, højdepunkter Bundesligaen.

Hertha Berlin kæmper for overlevelse i Bundesligaen, mens RB Leipzig kæmper for en plads i top fire.

Lørdag aften var der dog ikke meget hjælp at hente for Hertha Berlin, da det blev gæsterne fra Leipzig, der løb med sejren. 0-1.

Kampens eneste mål faldt i det 40. minut, da Amadou Haidara fik bolden over målstregen. Efter et længere VAR-tjek fik målet lov til at stå, og den beslutning faldt bestemt ikke i god jord hos Hertha Berlins danske keeper, Oliver Christensen.

Hertha Berlin 0-1 RB Leipzig (Amadou Haidara, 40′):