1 min læsningHe’s back! Christian Eriksen er med igen for United

Efter 70 dage ude med en skade er der langt om længe rigtig godt nyt for både Manchester United og Christian Eriksen.

1 min læsning
Manchester Uniteds danske midtbanespiller Christian Eriksen er efter 70 dages skade tilbage i truppen til kampen mod Everton.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har ikke været i aktion, siden Andy Carroll satte kløerne i ham den 28. januar.

Nu er Christian Eriksen dog tilbage for Manchester United, og den danske landsholdsspiller kan således gøre comeback, når Manchester United lørdag tager imod Everton.

I første omgang må den danske midtbanespiller dog tage til takke med en plads på udskiftningsbænken. I stedet er det Scott Mctominay, Bruno Fernandes og Marcel Sabitzer, der starter på midtbanen for Manchester United.

Bemærkelsesværdigt er det desuden, at Manchester United-anfører Harry Maguire starter sin første kamp i Premier League siden den 12. februar, ligesom Marcus Rashford spiller sin kamp nummer 350 for klubben.

Manchester Uniteds startopstilling:

Danskeren har været savnet hos Erik ten Hags mandskab i de 70 dage, han har siddet ude med en ankelskade, men nu er der altså et tiltrængt skadesboost til den hollandske manager.

Kæmpe bøde! – FA straffer Manchester United efter vanvittig cup-kamp

I første omgang lød Eriksens skadesprognose ellers på, at en retur først ville være muligt i slutningen af april, men fynboen er altså været markant tidligere klar.

Siden sit skifte fra Brentford til Manchester United på en fri transfer i juli sidste år er det blevet til i alt 31 kampe, to mål og ni assist for Eriksen hos De Røde Djævle.

Den 31-årige dansker har kontrakt til og med 2024-25-sæsonen.

Evertons startopstilling:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer