3F Superligaen

Medie: FCK og KB kan få tocifret millionbeløb ved Højlund-salg

Brandvarme Rasmus Højlund kan sende et stort millionbeløb i retningen af F.C. København og KB, hvis angriberen bliver solgt.

Et salg af Rasmus Højlund kan angiveligt sende yderligere millioner til København.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

25 millioner kroner!

Så stort et beløb kan F.C. København og moderklubben KB måske indkassere.

Det kan ske, hvis den tidligere FCK’er skippes afsted fra Atalanta for mange millioner, som der rygtes kraftigt om i øjeblikket. Det erfarer Ekstra Bladet.

F.C. København har i forvejen tjent 19 millioner kroner ved salget til Sturm Graz. Derudover er der rullet omkring 20 millioner kroner ind via en videresalgsklausul ved salget til den østrigske klub. Det store millionbeløb blev indkasseret, da Højlund skiftede til Atalanta i sommers.

Men såkaldte solidaritetspenge kan få det samlede beløb til at stige yderligere over de godt og vel 40 millioner kroner, der allerede er sendt i retningen af København.

Vild prisstigning! – Så meget vil Atalanta have for Højlund

Mediet erfarer, at F.C. København og KB står til at modtage fem procent af en videresalgspris. Og selvom fem procent ikke lyder af meget, så kan beløbet ende med at blive ganske højt.

For med rygter om fremtidige bud på omkring 500 millioner kroner for Rasmus Højlund, hvor Chelsea og Real Madrid har været nævnt blandt bejlerne, kan solidaritetspengene ende med at runde 25 millioner kroner til deling mellem F.C. København og KB.

Husk, at du også kan læse alt campo.dk’s indhold i vores app. Du finder den ved at trykke på banneret herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den unge landsholdsangriber har fået en uhyre stærk start på 2023. I sin klub, Atalanta, har han banket kasser ind på stribe, og det er også blevet til et gennembrud på det danske landshold.

Efter at have måttet blive hjemme fra VM i Qatar blev det i marts til hele fem mål i landsholdets to kampe mod Finland og Kazakhstan.

Næste mulighed for, at fine præstationer kan presse prisen yderligere i vejret på den unge angriber, er, når Atalanta lørdag får besøg af Bologna. Kampen fløjtes i gang klokken 16.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P