2 min læsningMedie: Chelsea overvejer comeback til vinder-manager

For halvanden uge siden vendte Tottenham tommelen ned for Antonio Conte. En uge senere tog Chelsea afsked med Graham Potter, og nu er Conte pludselig i spil til et comeback i Chelsea.

2 min læsning
Antonio Conte er angiveligt i spil til det tomme managersæde i Chelsea.
Foto: REUTERS/Molly Darlington.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der kan ske meget på to uger.

Det må Antonio Conte i den grad sande. Den 53-årige italiener gik fra at være manager i Tottenham til at blive fyret.

Og nu nævnes han som kandidat hos Chelsea FC, der for få dage siden tog afsked med Graham Potter som manager. Det erfarer The Independant.

Senest Antonio Conte var Chelsea-manager vandt han to pokaler med London-klubben. Han førte nemlig klubben til mesterskabet i 2016/17-sæsonen, og sæsonen efter stod han i spidsen for det hold, der vandt FA Cup’en.

Ifølge The Independant er Chelsea nysgerrig på, hvad Conte kan bringe til klubben, eftersom han er den seneste manager, der har vundet mesterskabet med klubben. Den italienske manager vurderes derudover til at kunne bringe noget struktur ind i den store trup.

Journalister: Gammel kending tæt på midlertidigt træner-job i Chelsea

Antonio Conte er dog ikke den eneste kandidat, der diskuteres i Chelsea. Klubben er angiveligt i kontakt med den tidligere Chelsea-spiller Frank Lampard i rollen som midlertidig manager, hvilket du kan læse mere om i artiklen herover. Det skulle ske, da Chelsea ønsker at tage sig god tid med at finde den rette permanente løsning som manager.

Det er med andre ord i det lange lys’ tjeneste, at man overvejer Antonio Conte, som der allerede skulle have været kontakt til gennem agenter. Et møde mellem Conte og Chelsea kan ske i næste uge, hvis alt går efter planen.

Husk, at du også kan læse alt campo.dk’s indhold i vores app. Du finder den ved at trykke på banneret herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derudover skulle Luis Enrique være i spil til det tomme managersæde i London. Han stoppede som landstræner for Spanien efter VM i Qatar 2022. Tidligere har Enrique blandt andet været cheftræner i FC Barcelona, som han også opnåede 300 kampe for som spiller.

Uanset, om Frank Lampard inden længe bliver ansat som en overgangsløsning i Chelsea, spiller klubben på lørdag mod Wolverhampton ude. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se kampen på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer