1 min læsningSønderjyske-chef: Alt andet end Silkeborg i semifinalen er en katastrofe

Sønderjyske brager torsdag sammen med Silkeborg IF i returopgøret i Pokalens kvartfinaler - Thomas Nørgaard mener, at alt andet end videre avancement for Silkeborg vil blive opfattet som en katastrofe i folks øjne.

1 min læsning
SønderjyskE, Silkeborg IF, Pokalen.

Returopgørene i Pokalturneringen bliver afviklet onsdag og torsdag.

Her kan man blandt andet se Sønderjyske gæste Jysk Park, hvor Silkeborg IF venter med en 2-0-sejr i rygsækken efter første indbyrdes kvartfinaleopgør.

Med resultatet fra første opgør samt niveauforskellen generelt på de to klubber, er det nok de færresete, der ville smide sine penge på Sønderjyske til at snuppe en billet til semifinalen.

Og tilhører man den gruppe, som ikke spår klubben fra NordicBet Ligaen de store chancer, har man nok Sønderjyske-cheftræner Thomas Nørgaards fulde forståelse.

– Alle forventer naturligvis, at både i forhold til hvor vi ligger hver især i øjeblikket, men også efter den første kamp.. At alt andet end at Silkeborg går i semifinalen er en katastrofe.

– Jeg tror, at diverse oddssættere også har luret det.

– Men lad os få et mål, og så lad os se hvordan de (Silkeborg, red.) responderer på det. Så ved vi allesammen, at alt kan ske – i særdeleshed i pokalfodbold, hvor det hele er på vippen, siger Thomas Nørgaard til Sønderjyskes egen Youtube-kanal.

Sønderjyske indtager lige nu tredjepladsen i NordicBet Ligaen, seks point efter Hvidovre på andenpladsen.

Silkeborg IF indtager andenpladsen i nedrykningsspillet i Superligaen.

Kampen mellem Silkeborg IF og Sønderjyske fløjtes i gang i Silkeborg torsdag klokken 17.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer