2 min læsningPrip blæser til angreb: Vi skal score flere mål

I AaB fik de søndag forårets første superligasejr, men forårets første sejr kom allerede i starten af marts, hvor Viborg blev slået i pokalkvartfinalen, og nu skal den semifinalen køres hjem.

2 min læsning
AaB's Louka Prip vil ikke gå afventende til pokalkvartfinalen mod Viborg torsdag.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Udgangspunktet kan ikke være meget bedre.

AaB har en 2-0-sejr med fra første pokalkvartfinale mod Viborg, og torsdag skal nordjydernes plads i semifinalen så sikres på udebane i returopgøret.

Med føringen fra første opgør i baghovedet samt AaB dårlige start på forårssæsonen, kunne man fristes til at tro, at AaB ville gå til kampen for at forsvare føringen hjem, men sådan kommer de ikke til at gribe tingene an. Tværtimod.

– Vi har fået kigget på, hvad der skal til, for at vi får spillet kampen til vores fordel, og det gør vi ved at gå til angreb. Vi tager ikke til Viborg for at forsvare. Vi skal ud at score flere mål.

– Vi har et fint forspring på 2-0, men vi ved også, at Viborg F.F. er et godt hold, og de kan gøre ondt på os, hvis vi ikke er der 100 procent. Så det skal vi være, siger den dobbelte målscorer fra det første opgør – Louka Prip.

Helenius: Alle dage et rødt kort, men..

Sejren over Viborg i starten af marts gav tiltrængt energi til et AaB-mandskab, der forinden havde tabt forårets to første superligakampe, men efter sejren gik luften atter en smule af ballonen med uafgjort mod FC Midtjylland og efterfølgende nederlag til både OB og Randers FC.

Søndag kom så en livsvigtig og givetvis meget forløsende sejr i Horsens, da de direkte nedrykningskonkurrenter fra AC Horsens blev besejret med hele 0-4, og

– Vi har et hold, der gerne vil angribe og spille i et højt tempo, og det fik vi gjort i det meste af kampen i søndags. Vi viste kvalitet og kunne også have scoret flere mål, så der er mange positive ting at tage med, og vi fik tanket noget selvtillid, siger Louka Prip, der heller ikke er bange for at melde store ambitioner ud.

– Vi går efter at vinde Pokalen. Der er stadig et stykke vej, og vi skal først og fremmest fokusere på at komme forbi et stærkt Viborg-hold på torsdag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer