2 min læsningKlopp efter Chelsea-deler: Et point er absolut fint

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, var fint tilfreds med sine spillere efter 0-0-kampen ude mod Chelsea.

2 min læsning
Jürgen Klopp var tilfreds med sit Liverpool-mandskab efter 0-0 ude mod Chelsea.
Foto: Glyn KIRK / AFP

Liverpool FC har haft en noget svingende sæson. Det samme kan man mildt sagt sige om Chelsea FC, som fyrede Graham Potter som manager i søndags.

Det var med andre ord to kriseramte klubber, der tirsdag krydsede klinger på Stamford Bridge i London. Opgøret endte med 0-0 i en tam omgang.

Alligevel var Liverpools manager, Jürgen Klopp, godt tilfreds med sit holds præstation. Tyskeren mener, det var et skridt i den rigtige retning for den ellers så sejrsvante klub.

– I dag var det to hold med lav selvtillid, men som virkelig kæmpede. Og derfor er vi absolut tilfredse med pointet. Jeg så en masse god ting. Jeg så en rigtig kamp – det var, hvad vi var nødt til at vise, siger Klopp i interviewet med Viaplay, som du kan se i fuld længde øverst i artiklen.

Highlights: Kriseramte Chelsea og Liverpool deler i tam ‘topkamp’

Jürgen Klopp og Liverpool er på en skuffende ottendeplads i Premier League, men har stadig mulighed for at rykke op på en adgangsgivende placering til europæisk fodbold i stillingen.

Derfor har den 55-årige manager ‘det lange lys’ på i sin betragtning af præstationen mod Chelsea.

– Det var ikke spektakulært, men det var et skridt (i den rigtige retning, red.). Og det er det, vi er nødt til at gøre. Vi er nødt til at tage skridt – nogle gange mindre skridt, og andre gange større skridt forhåbentlig, men der er ikke noget alternativ, siger Jürgen Klopp og uddyber:

– Jeg forventede ikke at se et hold (Liverpool, red.) med seks ændringer spille den bedste kamp i sæsonen. Hvad, jeg ville se, var en rigtig kamp, og jeg synes, drengene, der kom ind, udnyttede deres mulighed – de var der, de viste virkelig, at de er klar, og det er det vigtige for mig.

Klopp joker efter manager-fyringer: Jeg er ‘last man standing’

Næste mulighed for at tage yderligere skridt mod toppen af Premier League for Klopp og Co. er den svære kamp hjemme på Anfield mod førerholdet fra Arsenal FC. Kampen spilles på søndag med kick off klokken 17.30. Du kan se opgøret på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer