2 min læsningTysk medie: Dortmund-spiller en mulighed i “1. FC København”

Der kan være tysk forstærkning på vej til F.C. København, der angiveligt har øjnene på forsvarspilleren i den tyske storklub Dortmund.

2 min læsning
De danske mestre fra F.C. København er angiveligt en mulighed for Dortmund-spilleren Felix Passlack, der har kontraktudløb til sommer.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har spillet fuld tid én gang i denne sæson – det var i Champions League-opgøret mod F.C. København i november.

Tyske Felix Passlack har altså mindst 90 minutters kendskab til det danske nationalstadion, Parken, men det kan vise sig, at kendskabet fremadrettet bliver større.

I hvert fald melder tyske Sky Sports, at de danske mestre er en mulighed for den snart kontraktløse højre back.

Ifølge det tyske medie var Passlack langt i forhandlingerne med bundesligakonkurrenterne fra 1. FC Köln, men da de i slutningen af marts blev ramt af et transferforbud fra FIFA, som følge af deres ulovlige hvervning af den blot 16-årige slovenske angriber, Jaka Cuber, har de ikke længere mulighed for at registrere nye spillere i de kommende to transfervinduer.

– Der var rigtig gode samtaler mellem de to parter, men så kom dette transferforbud mod 1. FC Köln, som ødelægger aftalen, forklarer journalisten Ben Heckner.

Mål og Highlights: Se F.C. København sejre fra baghjul i topbrag mod FC Nordsjælland

Ifølge den tyske journalist, som måske med fordel kan læse op på danske klubnavne, har dog også et bud på en alternativ destination.

– En anden mulighed ligger i Danmark, hvor 1. FC København er også interesserede i Passlack, lyder det således fra Heckner.

Felix Passlack fik førsteholdsdebut for Dortmund som 17-årig, men det dengang så store talent er aldrig for alvor blevet indfriet for den nu 24-årige tysker, der har fire U21-landskampe for Tyskland på cv’et.

I F.C. København har de i forvejen tre spillere til positionen som højre back i form af Elias Jelert, Kevin Diks og Peter Ankersen, der først har kontraktudløb i København i henholdsvis 2026, 2025 og 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer