2 min læsningTottenham-skurk undskylder – Men ikke til offeret

Tottenham formåede ikke at skabe en chokeffekt ovenpå fyringen af Antonio Conte, og det bærer brasilianske Lucas Moura en stor del af skylden for.

2 min læsning
Tottenhams Lucas Moura fik rødt kort efter en grim tackling bare seks minutter efter sin indskiftning mod Everton i Premier League.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er dårlige indhop, og så er der katastrofalt dårlige indhop.

Tottenham-brasilianeren Lucas Mouras indhop i mandagens Premier League-kamp mod Everton falder i den sidste kategori.

Ved stillingen 0-1 til Tottenham og med en mand i overtal blev Moura skiftet ind til de sidste otte minutter af kampen, men bare seks minutter senere blev han sendt ned i omklædningsrummet med et indiskutabelt rødt kort efter en voldsom tackling på Evertons Michael Kean.

To minutter senere udlignede netop Michael Kean for hjemmeholdet til slutresultatet 1-1.

– Der er gode dage og dårlige dage. I dag (mandag, red,) er en dårlig dag for mig. Ingen er mere frustreret end mig! Jeg begik en fejl, og det accepterer jeg. Jeg er ikke den type spiller, og det var ikke min meningen at gøre det.

– Nogle gange, i et spørgsmål om millisekunder, sker der noget helt anderledes, end det man planlægger. Jeg vil gerne undeskylde overfor mine holdkammerater, staben, fansene og klubben. Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt for at hjælpe klubben så meget som muligt indtil min sidste dag i klubben, lyder det fra Moura på de instagram.

Mål og Highlights: Vanvidskamp mellem Everton og Tottenham endte med mål og røde kort til begge mandskaber

Tottenham rykker til trods for de to tabte point forbi Manchester United i Premier League-tabellen og indtager nu en fjerdeplads – á point med både Manchester United og Newcastle på tredjepladsen.

Tottenham har dog spillet to kampe mere end de to direkte konkurrenter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer