2 min læsningJournalist om stort trænernavn: Han drømmer om Premier League

Luis Enrique har stået uden trænerjob siden december, og den spanske træner drømmer angiveligt om at komme til Premier League.

2 min læsning
Luis Enrique drømmer om Premier League.

Han har ikke været der før, men nu er det hans drøm.

Luis Enrique har med undtagelse af et enkelt år som cheftræner i AS Roma ikke gjort sig i andet end spansk fodbold i hele sin trænerkarriere.

I kølvandet på Spaniens skuffende VM-slutrunde i Qatar, stoppede den 52-årige spanier som landstræner for den store fodboldnation, og han har nu rettet blikket mod Premier League.

I hvert fald skriver den normalt troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, at Luis Enrique drømmer om at få muligheden i den bedste engelske række.

– Luis Enrique vil tilbage så hurtigt som muligt. Hans plan var allerede klar efter VM-slutrunden – han prioriterer et job i en klub, hvor han drømmer om at få chancen i Premier League.

– Den spanske træner vil kun acceptere langsigtede projekter med en tydelig plan. Han venter på den rigtige mulighed, skriver Fabrizio Romano på Twitter.

Hvilken Premier League-klub har haft flest managers?

Foruden at have været spansk landstræner og cheftræner i AS Roma, har Luis Enrique også været cheftræner i Celta Vigo og FC Barcelona.

Der er lige nu tre klubber i Premier League, som er på jagt efter en ny manager – Leicester, Tottenham og Chelsea.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer