2 min læsningFyring har ikke slået Rodgers ud: Gør mig klar til næste mulighed

Brendan Rodgers lader bestemt ikke til at være færdig i fodboldens verden, efter han søndag blev fyret i Leicester.

2 min læsning
Den fyrede Leicester-manager, Brendan Rodgers, er skuffet over fyringen, men han ser fremad og gør sig klar til næste udfordring.
Foto: Ian Kington/AFP/Ritzau Scanpix

Efter 204 kampe og 1495 dage løb timeglasset søndag ud for Brendan Rodgers i Leicester.

Den 50-årige nordirer blev fyret efter mere end fire år i klubben, men selvom fyringen selvfølgelig skuffer ham, så får vi ham formentlig snart at se i et tilsvarende job andetsteds.

Rodgers er allerede to dage efter sin fyring bookmarkernes storfavorit til at tage det, der må betegnes som et skridt op af karrierestigen, med et managerjob i Tottenham, ligesom han ligger godt til i forhold til det ledige sæde i Chelsea:

Tre Premier League-klubber jagter ny manager: Her er bookmakerens favoritter

Favoritværdigheden gør Rodgers ikke ligefrem selv noget for at nedtone.

– Nu ser jeg frem til en chance for at reflektere, lade batterierne op og gøre mig klar til næste mulighed, lyder det fra Rodgers tirsdag.

Brendan Rodgers efterlader Leicester til en uvis skæbne under nedrykningsstregen i Premier League, men med ti kampe tilbage af sæsonen var følelsen hos Rodgers selv, at holdet nok skulle klare frisag.

– Jeg er selvsagt skuffet over at forlade [klubben] så tæt på sæsonafslutningen, og jeg havde stor tro på, at vi ville have leveret de nødvendige resultater til at bevare klubbens status som Premier League-klub.

– Jeg vil gerne ønske alle i klubben al mulig held og lykke i deres stræben på at nå dette mål, lyder det således fra Rodgers.

Selvom den fyrede Chelsea-manager, Antonio Conte, næppe indgår, så kan de seneste tre fyringer i Premier League sætte gang i en ren manager-rokade i Premier League.

Brendan Rodgers er storfavorit til at overtage jobbet i Tottenham og lidt mindre favorit til jobbet i Chelsea, mens Graham Potter er storfavorit til at tage over i Leicester og lidt mindre favorit til jobbet i Tottenham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer