1 min læsningTen Hag svinger øksen: Fem spillere skal være fortid i United til sommer

Manchester United rygtes sammen med flere dyre stjerner den kommende sommer. Det betyder også, at nogle skal forlade klubben.

1 min læsning
Erik ten Hag forventer et tændt United-hold mod Real Betis.
Arkivfoto: REUTERS/Carl Recine.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mange bække små, gør en stor å.

Sådan lyder et gammelt dansk ordsprog. Et ordsprog, som Manchester United-manager, Erik ten Hag, måske har hørt før.

I hvert fald vil han angiveligt skille sig af med fem spillere til sommer – det skal være med til finansiere køb af en ny angriber, central midtbanemand og en højreback. Det skriver Manchester Evening News.

Harry Maguire har stort set siden sit skifte til United tilbage i 2019, været en udskældt herre. Det har i denne sæson også betydet, at han ikke er blandt Ten Hags foretrukne centrale forsvarere. Derfor skulle den hollandske manager også være klar til at sige farvel til den engelske landsholdspiller.

En anden spiller, der aldrig helt har levet op til de forventninger og potentiale han havde, er Anthony Martial. Han kom til De Røde Djævle i 2015, men trods meget spilletid, så har han haft svært ved at præstere på et kontinuerligt højt niveau.

Samtidig har han i denne sæson døjet med mange skader, hvorfor Ten Hag ikke længere skulle have tålmodig med den offensive franskmand.

Thomas Frank med trupnyt før United-storkamp onsdag – sæsonens sværeste kamp venter os

De andre tre spillere det drejer sig om, skulle være Eric Bailly, der er på udlån i Marseille, Alex Telles, der udlejet til spanske Sevilla og backen Brandon Williams, der kun har fået fem minutter under Erik ten Hag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer