2 min læsningNy Randers-træner varsler ændringer inden debut mod AGF: Jeg har måske drejet på noget af det

Rasmus Bertelsen står mandag aften overfor sin debut som cheftræner, når han skal forsøge at lede Randers FC til sejr ude mod AGF.

2 min læsning
Randers FC, Rasmus Bertelsen, Superligaen.

Mandag aften bliver første runde af slutspillet i Superligaen færdigspillet.

Det gør den, når Randers FC gæster AGF på Ceres Park.

Kampen er samtidig Rasmus Bertelsens debut som cheftræner, efter han har overtaget roret i Randers.

Muligheden for at blive cheftræner for kronjyderne opstod for Rasmus Bertelsen, da klubbens cheftræner gennem næsten fem år, Thomas Thomasberg, takkede ja til det ledige job i FC Midtjylland.

Afskeden med klubbens nu forhenværende cheftræner har dog ikke haft negativ indflydelse på mentaliteten i spillertruppen – tværtimod, mener Rasmus Bertelsen, der også fortæller, at han har brugt tiden på at ændre lidt her og der.

– Det er helt naturligt. Jeg holder meget af Thomas Thomasberg, men er selvfølgelig ikke 100 procent enig i alle hans metoder, så jeg har drejet en smule på noget af det. Det er kun nuancer, men bare det, at noget ændrer sig, gør, at folk bliver mere skærpede, siger Rasmus Bertelsen til Randers Amtsavis.

Den nyslåede Randers-træner løfter desuden sløret for, at der meget vel kunne være et par spillere, som kan se frem til mere spilletid end de fik under Thomas Thomasberg – måske endda en startplads.

– Der kan nemt være en ændring eller to sammenlignet med kampen i Aalborg, lyder fra Randers FC-chefen, som oplyser, at både Daniel Høegh og Alhaji Kamara er tvivlsomme til kampen i Århus.

Trupnyt: Tre spillere fraværende for Randers mod AGF i Bertelsens debut

Kampen mellem Randers FC og AGF bliver fløjtet i gang på Ceres Park mandag klokken 19.00 og kan ses på TV 3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer