1 min læsningMedie: Arsenal fører jagten på kæmpetalent foran Barca og Chelsea

Ifølge Mundo Deportivo, fører Arsenal kampen om et af Brasiliens største talenter. De skal dog smide mange penge for ham.

1 min læsning
Arsenal Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ronaldo, Ronaldinho, Neymar og… Vitor Roque?

Brasilianske offensive stjerner har der været mange af gennem historien. Nu kan Arsenal være på vej til at hente den næste store stjerne fra det fodboldgale land.

Arsenal skulle nemlig føre kampen om den 18-årige Vitor Roque fra Athletico Paranense, som de ønsker at bringe til det nordlige London. Det skriver Mundo Deportivo.

Teenageren, der fik debut for Brasiliens A-landshold i marts måned, er dog ikke en helt billig herre.

Han har angiveligt en frikøbsklausul på 60 millioner euro – hvilket svarer til omkring 450 millioner kroner. Og den pris forventer hans brasilianske arbejdsgiver også, at de skal have for at lade ham gå.

Arsenal er dog ikke de eneste bejlere til det 18-årige stortalent. Både FC Barcelona og Chelsea skulle også have øjnene rettet mod Brasilien, men Vitor Roque er eftersigende selv mest varm på et skifte til Premier League-duksen.

Thomas Frank med trupnyt før United-storkamp onsdag – sæsonens sværeste kamp venter os

Arsenal har i denne sæson spillet fantastisk i Premier League, hvorfor de også fører ligaen. De har samtidig scoret hele 70 mål i 29 kampe, så hvis de henter Vitor Roque, bliver det spændende at se, hvordan de vil finde plads til ham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer