2 min læsningFransk legende til Messi: Du skal skifte nu Leo!

Lionel Messi oplevede i weekenden at blive piftet af, da hans franske klub PSG spillede på hjemmebane mod Lyon og tabte med 1-0. Nu opfordres han til at forlade PSG og vende hjem til Barcelona.

2 min læsning
Lionel Messi bør skifte hjem, siger Thierry Henry
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Sarah Meyssonnier

Campo.dk skriver hver time om dansk og internationalt fodbold.

Messi bør skifte hjem til FC Barcelona.

Det er ønsket fra utallige Barcelona-fans, og internationale fodboldmedier rapporterer jævnligt om argentinerens potentielle retur til Camp Nou.

Nu mener den franske fodboldlegende Thierry Henry også, at det er den eneste rigtige løsning.

Søndag aften oplevede Lionel Messi nemlig at blive piftet af, da PSG på hjemmebane tabte med 1-0 til Lyon. Da Messis navn blev råbt op, kunne man høre mishagsytringerne fra Parc des Princes-publikummet.

Og det bør den argentinske verdensmester ikke finde sig i, mener Thierry Henry, som efter opgøret udtalte sig til Amazon Prime.

– Det er pinligt at høre folk der pifter af ham.

– Man kan ikke pifte af en af ​​de bedste spillere på holdet, som har scoret 13 mål og lavet 13 assists i denne sæson. Personligt ville jeg gerne se ham afslutte sin karriere i Barcelona, udtaler den tidligere holdkammerat til Messi til kanalen.

– For den måde han forlod Barcelona, og efter alt hvad han har gjort… Jeg kunne ikke rigtig lide det. Med kærligheden til fodbold burde han tage tilbage til Barcelona.

Nyt Messi-håb i FC Barcelona: Vi er i kontakt med hans lejr og arbejder på det

Lionel Messi, der i august 2021 måtte forlade FC Barcelona grundet økonomiske problemer hos den spanske storklub, har ikke indfriet forvetninger om at hente Champions League-trofæet til Paris Saint-Germain.

Download campo.dk’s app og få nemt de vigtigste fodboldnyheder på mobilen! Klik her:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer