2 min læsningUwe Rösler: Alle er enige i AGF – dét er vores mål for slutspillet

AGF går ind til mesterskabsspillet i Superligaen på en fjerdeplads, men det er ikke helt nok for Uwe Rösler og co..

2 min læsning
AGF, Superligaen, Uwe Rösler.

Søndag bliver der taget hul på mesterskabsspillet i Superligaen.

AGF’s fans må dog væbne sig med tålmodighed, da Aarhus-klubben først spiller mandag, hvor Randers FC venter.

Forud for AGF’s første kamp i mesterskabsspillet har cheftræner Uwe Rösler nu sat ord på, hvad man går efter at have opnået, når de 10 kampe er færdigspillede.

– Vi har haft en proces, hvor vi har involveret både spillere og ledelse, og alle er enige om, at vi skal gå efter top tre og altså medaljer. For vi har en chance for at komme i top tre. Gør vi så det til sidst? Det er ikke sikkert, men det er det vi skal ud og kæmpe for.

– Det er også et naturligt mål, når nu man er kommet i top seks – det tror jeg også tilhængerne vil sige. Så det går vi efter og så må vi se, hvordan det går, siger Uwe Rösler til AGF’s egen hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den tyske cheftræner forklarer videre, at ambitionen om medaljer ikke er noget nyt mål.

– Det er en ambition, der flugter med klubbens femårs-plan. Så det er sådan set blot det, vi følger op på og har haft en rigtig fin dialog om, hvor spillerne har været med og er meget engagerede – de er også ambitiøse og ønsker at give tilhængerne noget at glæde sig over. Det er et ambitiøst mål, men sammen skal vi se om vi kan nå det.

– Nu skal vi spille mod de bedste hold uge efter uge, og så må vi se, hvor langt det kan bringe os. Der er ingen garantier i fodbold – nogle gange skal man bruge lidt held for at få resultater, og man skal undgå for mange karantæner og skader.

Sådan ender mesterskabsspillet i Superligaen baseret på tidligere opgør: Ingen tvivl om vinderen

Lykkes AGF med at få medaljer, vil det være første gang siden 2019/20-sæsonen, hvor man vandt bronze – hvilket i øvrigt var første gang i 23 år.

Kampen mellem AGF og Randers fløjtes i gang på Ceres Park mandag klokken 19.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer