To gyldne minutter sikrede Hoffenheim point mod Stage og Werder

Hoffenheim fik sin første sejr i 15 bundseligakamp, inden de gik på landskampspause. Søndag fulgte de op med endnu en sejr - denne gang over Werder Bremen.

Hoffenheim vandt for anden kamp i streg, da de søndag besejrede Werder Bremen i Bundesligaen.

To point i 14 kampe.

Danskerklubben Hoffenheim satte hen over vinteren direkte kurs mod en ny tilværelse i 2. Bundesligaen, men nu lader det til, at skuden er kommet på ret køl.

Uden danskere fra start slog de søndag aften Werder Bremen, der ligeledes var uden Jens Stage fra start, 1-2 på Weserstadion i Bremen.

Sejren blev grundlagt fem minutter inde i anden halvleg, hvor Andrej Kramaric’ scoring til 0-1 blev efterfulgt af en scoring af Christoph Baumgartner blot to minutter senere.

Det fik Werder Bremen til at sætte Jens Stage på banen, og efter 67 minutters spil kom Thomas Delaney på banen mod den klub, der i januar 2017 købte ham fri i F.C. København.

Ingen af danskerne kom dog på scoringstavlen søndag aften, men det gjorde Werders Amos Pieper til gengæld, da han reducerede til 1-2 efter 76 minutters spil.

Werder Bremen troede dybt inde i overtiden, at de skulle have et straffespark, da forsvarsspilleren Ozan Kabak helt uforståeligt strakte sin arm og blokerede en Werder Bremen-afslutning.

Heldigt for den tidligere Schalke og Liverpool-stopper, så havde en Werder-spiller i opspillet været en fod offside, og historiens måske dummeste straffespark vil derfor går over i historien som en lille fodnote.

Med sejren tog Hoffenheim et livsvigtigt skridt væk fra nedrykningsstregen i Bundesligaen.

Hverken Jacob Bruun Larsen eller Kasper Dolberg var med for Hoffenheim, da de begge sidder yde med en skade.