2 min læsningSjov statistik: De er Premier Leagues ‘comeback kings’

At kunne finde hive op i sig selv og blive ved til det sidste er en afgørende evne i enhver sportsgren - det har Premier League-klubben fra det sydlige London også regnet ud.

2 min læsning
Premier League, Crystal Palace, Leicester.

Det er ikke forbi, før den fede dame synger.

Det kræver noget helt særligt at vende et truende nederlag til point, men i det lange løb kan evnen til at gøre lige præcis dét meget vel være forskellen på liv eller død i Premier League – og alverdens andre fodboldligaer.

Så sent som lørdag diskede Crystal Palace op med et comeback, da man efter at være kommet bagud med 0-1 hjemme mod Leicester endte med at vinde kampen med 2-1.

Det viser sig faktisk, at det er langt fra første gang i denne sæson, at Crystal Palace har formået at hente point, selvom de har været bagud med kurs mod et nederlag.

Således har det britiske sportsanalysefirma Opta delt en sjov statistik fra Premier League.

Her fremgår det, Crystal Palace har formået at hente hele 17 point i kampe, hvor de ellers har stirret ind i et nederlag – og det er flere point end alle de øvrige klubber i den bedste engelske række.

Mål og Highlights: Dansker-selvmål i Crystal Palace mod Leicester

Opta oplyser samtidig – pudsigt nok – at Leicester er den Premier League-klub, der har smidt flest point efter at have været på sejrskurs i denne sæson.

Hele 22 point har man sat over styr i denne sæson i Leicester.

Havde Leicester kunne fastholde føringerne i de kampe, hvor de har smidt point i denne sæson, havde de i stedet indtaget en delt femteplads i Premier League – de ligger nu placeret under nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer