Premier League

Rodgers er fortid i Leicester

Premier League-klubben Leicester City har søndag eftermiddag fyret manager Brendan Rodgers.

De skriver, at det er efter gensidig aftale, men det lugter som en fyring.

Brendan Rodgers fortid i danskerklubben, Leicester, efter fire år i spidsen for ‘The Foxes’.

Også Rodgers assistent, Chris Davies, samt fitnesstræner, Glen Driscoll, stopper i klubben med øjeblikkelig virkning.

– Holdets bedrifter under Brendans ledelse tale for sig selv. Vi har oplevet nogle af de fineste fodboldøjeblikke under hans ledelse, og vi vil altid være taknemmelig overfor ham og hans stab for de højder, de fik os til at nå på banen, lyder det fra bestyrelsesformand Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

I første omgang bliver det førsteholdstrænerne Adam Sadler og Mike Stowell, der kommer til at stå i spidsen for Leicester til både træning og kampforberedelse.

De to klubmænd stod også front for klubbens mandskab i en enkelt kamp, forud for ansættelsen af Rodgers.

Mål og Highlights: Dansker-selvmål i Crystal Palace mod Leicester

Rodgers nåede i alt 204 kampe i spidsen for Leiceser, efter han blev ansat som erstatning for Claude Puel i februar 2019.

Bestyrelsesformand, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, fastholder, at Rodgers for altid vil være en vigtig del af historien i Leicester, men alligevel gik det altså ikke længere med den 50-årige nordirer ved roret.

– Præstationer og resultater i den nuværende sæson har været under vores fælles forventninger. Vi har troet på, at kontinuitet og stabilitet ville være nøgle til at finde den rette kurs, i særdeleshed på grund af vores tidligere bedrifter under Brendans ledelse.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Desværre er de ønskede forbedringer ikke sket, og med 10 kampe tilbage af sæsonen er bestyrelsen nødt til at benytte alternative metoder for at beskytte vores status som Premier League-klub.

– Opgaven foran os i vores sidste 10 kampe er klar. Vi er nødt til at samles, fans, spillere og stab, og vise sammenhold, kvalitet og kampgejst for at sikre vores position som Premier League-klub, lyder det fra Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Leicester vandt i 20-21 FA Cuppen under Brendan Rodgers.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P