1 min læsningMål og Highlights: Se Næstveds comeback-sejr mod Hvidovre

Selvom de kun lige akkurat fik sneget sig med i oprykningsspillet, så drillede oprykkerne fra Næstved søndag oprykningsfavoritter fra Hvidovre i et vildt comeback.

1 min læsning
Næstved Boldklub Logo
Foto: Næstved Boldklub

I Hvidovre kan de nok godt blive enige med A-landsholdet i, at 0-2 vitterligt ER den farligste føring.

Søndag skulle oprykningsfavoritterne forsøge at genskabe forspringet ned til Sønderjyske, som lørdag slog de andre oprykningsfavoritter fra Vejle. Forspringet så da også ud til igen at skulle lyde på ni point, da Hvidovre ved pausen førte 0-2 i Næstved, men sådan gik det langt fra.

Eter en times spil reducerede hjemmeholdet fra Næstved, og med otte minutter igen udlignede oprykkerne også. Comebacket blev fuldendt, da bare 19-årige Julius Madsen med tre minutter tilbage af kampen gjorde det til 3-2.

Se Mål og Highlights herunder:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer