2 min læsningJan Mølby om Liverpool-stjerne: Han er ikke god nok

Jan Mølby er hård i kritikken, når snakken falder på en af Liverpools største profiler.

2 min læsning
Virgil Van Dijk Liverpool Premier League
Soccer Football - Premier League - Liverpool v Norwich City - Anfield, Liverpool, Britain - August 9, 2019 Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring their second goal with Virgil van Dijk Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

– Jeg er ikke sikker på, at han er på det niveau man skal være, hvis man skal være førstevalg i Liverpool.

En hård kritik fra Liverpool-legenden Jan Mølby, som han kom med, inden Liverpools nederlag til Manchester City.

I de seneste sæsoner, har eksperter og fans ikke kunne finde superlativer nok, når snakken er faldet på Virgil van Dijk – det er anderledes nu.

I denne sæson er hollænderens niveau faldet drastisk, og han på det seneste modtaget megen kritik fra mange kanter.

Blandt andet har den tidligere hollandske topspiller og landstræner Marco van Basten sagt, at han mener, at Van Dijk skaber kaos, som fører til misforståelser.

Van Basten er dog ikke den eneste, der er hård i munden, når det kommer til Virgil van Dijks nuværende niveau.

Mål og Highlights: Manchester City smadrede Liverpool i smuk sejr

– Folk siger, hvad er der sket med ham? Han er måske ikke rigtig kommet tilbage efter sin skade og han spiller utrolig mange kampe.

– Jeg har det sådan lidt med Virgil van Dijk, at jeg er ikke sikker på, at han er på det niveau man skal være, hvis man skal være førstevalg af midtstoppere i Liverpool. Jeg tror måske, at man skal købe en henover ham. En der skal være en forsvarschef. Jeg synes virkelig, at han har nogle problemer, siger Jan Mølby til Viaplay.

– Vi så det også i sidste kamp mod Bournemouth. Gang på gang, hvor der var problemer, plads og hul i hans side. Han var tidligere så god til at forudse spillet, lynhurtig og tabte aldrig nærkampe. Det gør han nu, slutter Mølby.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Efter dagens nederlag på 1-4 til Manchester City, bliver kritikken af hollænderen nok ikke mindre, da han i flere situationer så skidt ud.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer