2 min læsningMudryk: Jeg kan godt lide presset

Han startede som lyn og torden, men siden er det blevet hverdag for ukrainske Mykhaylo Mudryk i Chelsea og Premier League.

2 min læsning
Chelseas ukrainske offensivspiller Mykhaylo Mudryk trives fint med det pres, der har været på ham siden hans første dag i Premier League.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Hypen var til at få øje på, da den blonde ukrainer i sin første kamp i Premier League tørrede erfarne James Milner.

22-årige Mykhaylo Mudryk så fra start ud til at leve op til det voldsomme prisskilt, der fulgte med ham, da han i midten af januar skiftede Shaktar Donetsk ud med Chelsea.

70 millioner euro blev dengang straks sendt til den ukrainske klub, mens yderligere 30 millioner euro menes at være betinget af Mudryks præstationer i Premier League.

Siden den imponerende start er Mudryk-hypen dog taget alvorligt af i styrke, og den unge ukrainer indrømmer da også gerne, at der var meget pres på særligt i starten.

– Jeg kan sige ja. Meget pres, men det er ikke første gang. Jeg kan godt lide presset, for en dag vil den fyr, der siger, at jeg er en taber, i stedet sige, at jeg er en vinder. Det vil tiden vise, siger Mudryk i et interview med Zorya Londonsk.

Med skiftet til Chelsea og Premier League forlod Mudryk også en nation i krig, men det betyder bestemt ikke, at han ikke har sine tanker i hjemlandet.

– [Jeg tænker på Ukraine] hver dag, for mine forældre er stadig i Ukraine. Jeg ringer til dem hver dag og spørger, hvordan de har det og hvordan situationen er i vores land.

Mykhaylo Mudryk står indtil videre noteret for seks kampe i Premier League. Han har dog kun fået spilletid i én af de seneste tre kampe i den engelske liga.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer