2 min læsningNottingham Forest ramt af flere skader – profil ude resten af sæsonen

Nottingham Forest må undvære sin angrebsprofil resten af sæsonen.

2 min læsning
Nottingham Forest Logo

Der er dårlige nyheder til Nottingham Forest forud for klubbens sidste 10 kampe i Premier League.

Torsdag har klubbens cheftræner, Steve Cooper, nemlig bekræftet, at oprykkerne må undvære angriberen Chris Wood resten af sæsonen.

Chris Wood blev skadet i Forests 3-1-nederlagt til Tottenham den 11. marts, og sad efterfølgende helt ude i klubbens seneste kamp mod Woods tidligere klub, Newcastle, den 17. marts.

Ikke desto mindre rejste han dog med det australske landshold til to venskabskampe mod Kina, og selvom han hos ‘The Socceroos’ deltog i træningspas, så fik han ikke spilletid i kampene mod Kina.

Nu afslører Steve Cooper så, at han i landsholdssammenhæng har fået en ny skade, og Wood er ikke ene om at komme hjem med en skade.

– Chris Wood er ude resten af sæsonen. Han har fået en skade i landskampspausen. Serge Aurier, André Ayew og Gustavo Scarpa har også alle fået skader i landskampspausen. Vi ved ikke med sikkerhed, hvor længe de vil være ude, og hvornår de igen står til rådighed, lyder det fra Steve Cooper.

Mål og Highlights: Se Newcastle vinde efter sent drama mod Nottingham Forest

– Det er noget, som vi er nødt til at forholde os til. Vi fokuserer nu på de spillere, som er til rådighed og som er klar til at træne og spille den næste kamp.

31-årige Chris Wood kom til Nottingham Forest i vinter, efter han havde tilbragt et enkelt år i Newcastle. I første omgang er han kun lejet, men Nottingham Forest har, under visse omstændigheder, forpligtet sig til at købe australieren, når lejeperipden udløber til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer