2 min læsningEkspert revser dyrt FCM-indkøb: Skal levere varen fra dag ét til den pris

Ken Ilsø er ikke imponeret over FC Midtjyllands egyptiske vinterindkøb, som han mener burde have være i stand til at levere varen fra dag ét på den jyske hede.

2 min læsning
Ken Ilsø er alt andet end imponeret over FC Midtjyllands Emam Ashour.

Emam Ashour blev FC Midtjyllands suverænt dyreste tilgang i vinterens transfervindue.

Her smed midtjyderne efter sigende hele 24 millioner kroner for den 25-årige midtbanespiller.

Egypteren har dog ikke ligefrem blæst folk bagover i dansk fodbold, ej heller har han lignet en fuldgod erstatning for Evander, som røg til MLS i vinter.

Fodboldekspert for Viaplay, Ken Ilsø, er derfor heller ikke bleg for at udtale sig i mindre positive vendinger om den nyslåede FCM’er.

– Når man køber en spiller for 24 millioner.. Så kan det godt være, at han behøver noget tilvænningstid, men jeg forventer altså, at han leverer fra dag ét.

– At tyvstjæle et mål fra Aral Simsir, det er ikke nok til at man har leveret. Han har lavet et okay mål i Europa – fair nok – men det har slet ikke været godt nok i Superligaen.

– Han kunne måske også godt være en anelse fejlcastet. Han har spillet ude på kanten en del. Men han er jo heller ikke en spiller, som jeg ville turde at sætte ind på midten, hvis jeg var træner. Han tager nogle kæmpe risici i spillet fremad.

– Men når man er købt for 24 millioner, så skal man bare levere fra dag ét – og det har han ikke gjort, lyder det fra Ken Ilsø til Viaplay.

FCM-boss om valget af Thomasberg: Vi tror på hans måde

Emam Ashour har scoret to mål i sine i alt syv kampe for FC Midtjylland.

Han blev hentet på transfervinduets sidste dag i egyptiske Zamalek, hvor han nåede at spille 102 kampe med 15 mål og 11 assist til følge.

Den 25-årige midtbanespiller står noteret for 11 kampe for det egyptiske A-landshold.

Du kan se indslaget med Ken Ilsøs vurdering af Emam Ashour i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer